Artikel 54 van 55

Esta Home #FAB PhotowallXL Woonkamer wall of fame 158813

€ 149,50 (inclusief btw)

Esta Home #FAB PhotowallXl

Artikelnummer: 142-158813

Afmetingen: 168CM breed x 279CM hoog

Aantal delen: 4

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Tover een uniek interieur op de wand met dit zwart witte fotobehang met een tekening van een woonkamer. Het handgetekende ontwerp geeft het moderne behang een speels effect. Niet alleen erg origineel maar ook hartstikke hip & trendy. Het fotobehang bestaat uit een tekening van een stukje interieur met een moderne fauteuil, grafisch kleed, een kastje met leuke woonaccessoires, grote plant en een modieuze fotowand. Gaaf om een kamer optisch mee te vergroten of om een bijzondere interieurwand mee te creëren. Het vliesbehang is onderdeel van een uniek driedelig behang “living room” (artikel 158812 en 158814) waardoor je het fotobehang ook nog kunt uitbreiden met andere matchende interieurtekeningen. Zo maak je heel eenvoudig jouw eigen unieke interieurwand. Niet alleen super handig, maar ook bijzonder origineel.

 

Dit fotobehang kan worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, deze fotowand maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Deze digitale fotowand heeft vaste afmetingen en zorgt voor een waanzinnig “WOW-effect” in iedere ruimte.

Doordat deze mural gemaakt is op een hoogwaardig vliesbehang, is gebruiksgemak verzekert: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss