Artikel 38 van 56

Esta Home #FAB Ruit behang 138862

€ 39,95 (inclusief btw)

Esta Home #FAB behang

Artikelnummer: 142-138862

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53CM

Kleur: wit, roze

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Grafische prints zoals de ruit zijn hip & happening! Van de bekende schotse ruit of tartan tot de lieve harlequin ruit, ruitmotieven zijn er in vele soorten en maten. Dit leuke grafische vliesbehang van ESTAhome.nl heeft hippe vierkante ruitjes. De figuren bestaan uit strakke evenredige lijnen in verschillende formaten, eenvoudig maar super trendy. Het moderne ruit behang creëert hierdoor een speels en optisch effect op de muur en zorgt ervoor dat je direct veel sfeer in huis haalt. Gaaf voor een originele en vrolijke wand in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.

De moderne fuchsia roze kleur laat het behang extra stralen. Deze felle paars/roze kleurtint is niet alleen zoet en girly, maar ook sprankelend en sfeervol. De paarse ondertoon geeft het roze behang een bijzondere luxe uitstraling en voorziet een kamer van een warme, levendige sfeer. Fuchsia roze kun je heel goed combineren met bijvoorbeeld bruin, ecru, diverse grijstinten, zwart, taupe en blauw. Dus durf, en ga eens voor een echte knallende kleur op de muur, go fuchsia!

Dit HD vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss