Artikel 33 van 56

Esta Home #FAB Grote stippen behang 138860

€ 43,95 (inclusief btw)

Esta Home #FAB behang

Artikelnummer: 142-138860

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53CM

Kleur: wit, paars, roze

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Grafische prints blijven hot, ook op de muur! Van trendy driehoeken tot lieve stippen en van traditionele ruitjes tot vrolijke grote bollen, behang met grafische vormen geeft elke kamer een vrolijke sfeer en een levendig karakter. Dit moderne stippen behang van ESTAhome.nl maakt van elke wand een opvallende maar stijlvolle stippenmuur. Niet alleen leuk voor de kinderkamer, maar ook origineel als hippe eyecatcher in de woonkamer, slaapkamer of in de hal.

De zachte lila pastelkleur, ook wel licht paars of violet, geeft het vliesbehang een frisse look. Licht lila paars is een creatieve en zomerse pasteltint die zorgt voor een verleidelijke trendy uitstraling in het interieur. Dit maakt het een luchtig paars behang dat goed past bij de moderne Scandinavische woontrend maar ook leuk staat in een lieve, zoete meisjeskamer.

Dit HD vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss