Vorige Artikel 16 van 63 Volgende

Esta Home #FAB Hartjes behang 138864

€ 37,95 € 32,95 (inclusief btw)

Esta Home #FAB behang

Artikelnummer: 142-138864

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53CM

Kleur: wit, zilver

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Hip meidenbehang met lieve handgetekende hartjes, dat is dit leuke vliesbehang van ESTAhome.nl. Lief en trendy behang voor in een moderne meisjeskamer. Doordat de hartjes handgetekend zijn krijgt het behang een speels effect. Gaaf voor het creëren van een vrolijke en creatieve wand in een “happy & sweet” slaapkamer.

De zilveren en witte kleuren geven het vliesbehang een moderne en rustige uitstraling. Het stoere zilver en het frisse wit zijn een mooi contrast en vullen elkaar fantastisch aan. Een tijdloze en stijlvolle kleurencombinatie die past bij ieder interieur. Zilver wit behang kun je goed combineren met felle accentkleuren als groen, rood, roze of geel of met neutrale tinten als grijs en bruin. Je kunt eigenlijk geen kleur te bedenken die niet bij deze klassieke kleurencombinatie zou passen. Dus wat voor woonstijl jij ook hebt, zilver wit behang is altijd een goede keus!

Dit HD vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2022 www.behangwereld.nl | sitemap | rss