Artikel 7 van 56

Esta Home #FAB Houten licht letters behang 138850

€ 43,95 (inclusief btw)

Esta Home #FAB behang

Artikelnummer: 142-138850

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 17,6CM

Kleur: beige, sepia

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Stoere houten licht letters, of marquee letters, zijn helemaal hot! Met dit hippe vliesbehang van ESTAhome.nl haal je deze populaire marquee lights op de muur. Hoe gaaf en fashionable is dat! En het leuke is, deze stoere houten letters met sfeervolle lampjes matchen bij iedere woonstijl. Van modern tot retro en van trendy tot industrieel, dit houten letter behang geeft elk interieur een unieke vintage touch.

De donkere bruin grijze sepia kleur geeft het licht beige behang een stoere vintage uitstraling. Sepia bruin is een mooie bruinige kleur die we kennen als een tint die een gevoel van nostalgie oproept in foto’s. Het sepia bruine behang creëert hierdoor een unieke, warme en hippe retro sfeer in elke kamer

Dit HD vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss