Artikel 3 van 56

Esta Home #FAB Polaroid camera's behang 138842

€ 42,95 (inclusief btw)

Esta Home #FAB behang

Artikelnummer: 142-138842

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 26,5CM

Kleur: crème, koper

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Modern behang met een unieke vintage twist, dat is dit trendy vliesbehang met retro camera’s. Met zo’n hip behang op de muur staar jouw interieur elke dag weer volop in de belangstelling. “Say cheeese”. De klassieke fototoestellen geven het vliesbehang niet alleen een hele fashionable, maar ook een stoere look. Een echte musthave voor het creëren van een originele, hippe retro wand in jouw woonkamer, de slaapkamer of kinderkamer.

De trendy koperkleur geeft het behang een bijzonder glamorous uitstraling. Koper is warm, stoer en tijdloos en makkelijk te combineren met bijvoorbeeld zwart, grijs, wit of pasteltinten. Een glanzende bronzen metallic dat het vliesbehang voorziet van een extra sfeervolle en super moderne uitstraling.

Dit HD vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss