Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Pip Studio behang koop je online bij Behangwereld.nl 

Wat is Pip behang? 

Deze Pip behang collectie is een samenwerking tussen het merk Pip Studio en het behangmerk Eijffinger. Deze combinatie zorgt voor een hoge kwaliteit vrolijk behang in de herkenbare print van Pip Studio. 

Waarom kiezen voor Pip Studio behang? 

Door de samenwerking met Eijffinger is het behang van Pip Studio van goede kwaliteit en gaat daardoor langere tijd mee. Het Pip Studio behang is bovendien vliesbehang, waardoor het behang gemakkelijk is aan te brengen.  

Vrolijke kleuren en patronen bij Pip Studio 

Pip Studio behang heeft het herkenbare design wat Pip Studio ook gebruikt op haar andere producten. Deze vrolijke kleuren en patronen zorgen ervoor dat er in de ruimte een vrolijke en fijne sfeer ontstaat. 

Tips inrichting met Pip Studio behang 

Het behang van Pip Studio is erg kleurrijk en vrolijk en maakt gebruik van romantische patronen door de vele bloemen en dieren. Dit zorgt ervoor dat het behang veel wordt gebruikt in kinderkamers. Hier komt dit behang tot zijn recht, maar het behang van Pip Studio is zeker niet alleen bedoeld als kinderbehang. Het behang komt ook goed tot zijn recht in je eigen slaapkamer of woonkamer. Zorg voor rustige meubels in een lichte kleur om de mooie patronen van Pip Studio beter tot hun recht te laten komen of plaats accessoires met een sprekende kleur die ook terugkomt in het behang. 

Pip Studio combineren met effen kleur 

De verschillende prints op het behang zijn goed te combineren voor een nog speelsere uitstraling. Vind je het te heftig om twee verschillende patronen te gebruiken? Combineer het behang van Pip Studio dan eens met een effen kleur. Je kunt dan een bepaald gedeelte van de muur voorzien van  uni behang en dit aanvullen met het kleurrijke behang van Pip Studio. 

Collecties Pip Studio en Eijffinger  

Pip Studio en Eijffinger hebben ondertussen meerdere collecties uitgebracht, in 2020 kwam de vijfde collectie op de markt. Dit betekent dat er op dit moment een ruim assortiment is aan Pip Studio behang. In elke collectie komt het bekende Pip Studio design terug. Shop ook jouw Pip Studio behang en neem een kijkje bij het aanbod van Behangwereld.nl. Lees alles over vliesbehang en laat je overtuigen door de voordelen die het biedt. 

Pip Studio behang online kopen bij Behangwereld.nl 

Wanneer je Pip Studio behang online koopt bij Behangwereld.nl ben je verzekerd van goede kwaliteit behang en heb je het behang binnen 1 tot 3 werkdagen bij je thuis. Daarnaast verzenden wij de producten gratis bij een besteding vanaf 75 euro. Wil je graag meer informatie over het Pip Studio behang of over onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

© 2007 - 2023 www.behangwereld.nl | sitemap | rss