Artikel 18 van 45

BN Monochrome behang Flax 221434

€ 74,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

BN Wallcoverings Monochrome behang 

Artikelnummer: 221434

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: (geen patroon)

Kleur: blauw

Lijmadvies: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

bn-wallcoverings-logo.png

Over BN Wallcoverings Monochrome

Welkom in de wereld van natuurlijke elegantie en tijdloze schoonheid. Bij BN hebben we ons laten inspireren door de prachtige vlasvezels van de eeuwenoude vlasplant. Al meer dan zesduizend jaar wordt vlas geteeld en gewaardeerd om zijn veelzijdigheid en duurzaamheid.

Met trots presenteren we ons nieuwste meesterwerk: het BN Flax dessin. Dit behang belichaamt de essentie van linnen, met een unieke textuur die rijkdom en diepte toevoegt aan elke ruimte. Elk detail is met zorg ontworpen, van de subtiele prent wals die de niet-regelmatige structuur van natuurlijk linnen weerspiegelt tot de zorgvuldig gekozen kleuren die de natuurlijke schoonheid van vlas tot leven brengen.

Het resultaat is een behang dat een weelderige en volle uitstraling heeft, waardoor elke kamer wordt getransformeerd tot een oase van verfijning. Het dessin voegt een vleugje tijdloze klasse toe aan elke ruimte, of het nu gaat om een chique woonkamer, een stijlvol kantoor of een luxueuze slaapkamer.

Ontdek de prachtige wereld van natuurlijk linnen met BN Flax. Laat je betoveren door de rijke textuur en de subtiele nuances van dit unieke behang. Creëer een warme en uitnodigende sfeer in je interieur, terwijl je geniet van de duurzaamheid en de esthetische pracht die vlas te bieden heeft.

.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss