Artikel 1 van 54

BN Van Gogh 3 behang Celebrations of Flowers 5028492

€ 89,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

BN Wallcoverings van Gogh 3 behang

Artikelnummer: 5028492

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 64CM

Kleur: donkergroen, geel, bruin, paars, roze

Lijmadvies: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

bn-wallcoverings-logo.png

BN Van Gogh 3

Laat je inspireren door de natuur met het behang Celebration of Flowers van BN. Dit behang combineert prachtige multicolor bloemen met een donkergroene kwaststrepen structuur achtergrond. Het resultaat is een opvallende en expressieve compositie die je ruimte direct transformeert in een bloemrijke oase.

Het ontwerp van Celebration of Flowers is geïnspireerd op de schoonheid van bloemen in al hun kleuren en vormen. De bloemen lijken als het ware op het behang te dansen en brengen een gevoel van levendigheid en vreugde met zich mee. Het donkergroene kwaststrepen patroon voegt een speelse touch toe en creëert een natuurlijke uitstraling.

Dit behang is perfect voor elke ruimte waar je een vleugje kleur en leven wilt toevoegen. Of je nu een hele muur wilt bedekken of een accentmuur wilt creëren, Celebration of Flowers zorgt ervoor dat je ruimte straalt met de schoonheid van de natuur. Laat je verbeelding de vrije loop en ervaar de magie van bloemen met het Celebration of Flowers behang van BN.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss