Artikel 1 van 57

AS Creation Maison Charme behang 39075-2

€ 56,95 € 45,95 (inclusief btw)

AS Creation Maison Charme behang

Artikelnummer: 39075-2

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53/0CM

Kleur: zachtroze, grijs, wit

Lijmadvies: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

AS Creation Maison Charme

Als je op zoek bent naar behang dat past bij een landelijke, rustieke sfeer, dan is een ontwerp met bloemen, vogeltjes, en bladeren in zachtroze, grijs en wit een prachtige optie. Dit type behang brengt de natuur naar binnen en kan de kamer een gevoel van sereniteit en rust geven.

Het design van dit behang bestaat uit prachtige bloemen in zachte tinten, omringd door bladeren. Vogeltjes die tussen de bloemen en bladeren dartelen, zorgen voor een extra vleugje natuurlijke charme. Het zachte kleurenpalet van zachtroze, grijs en wit voegt een rustgevende uitstraling toe aan de kamer en kan gemakkelijk gecombineerd worden met verschillende meubelstukken en accessoires.

Dit landelijke behang kan perfect zijn voor een slaapkamer, studeerkamer of woonkamer en kan helpen om een ontspannen sfeer te creëren. Het zachte kleurenpalet en het natuurlijke ontwerp dragen bij aan een kalme en ontspannen sfeer, terwijl het patroon van bloemen, vogeltjes en bladeren kan zorgen voor een speels en vrolijk accent.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss