Vorige Artikel 2595 van 3611 Volgende

Eijffinger Posy behang 316022

EAN: 8715518160222
€ 84,95 (inclusief btw)

Eijffinger Posy behang

Artikelnummer: 316022

Afmetingen: 10M lang x 52CM breed

Patroon: 64CM

Kleur: grijs, beige

Lijmadvies: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang-smartpaper

Eijffinger Logo

Over Eijffinger Posy

Zeg het met bloemen. Posy, een naam uit de Victoriaanse tijd voor een klein boeket die een speciale boodschap uitdraagt, is nu de titel van deze veelzeggende en bloemrijke collectie.

Met Posy staan de muren altijd vol in bloei. Ga terug in de tijd met een groots veelkleurig ornament van gezeefdrukte bloemen. Gestrooide stervormige bloemetjes dansen als lichtpuntjes op de wand of kies voor een sierlijke all-over bloemenprint. Uitgesproken abstracte bloemen, bladeren en aardbeitjes slingeren symmetrisch over het behang. En voor de liefhebbers van wat minder contrast is er een block-print met een tonaal jacquard patroon. Kies uit krachtige donkere kleuren, zachte verwassen of meer spicy pastels. 

De bijpassende Wallpowers bieden nog meer bloemenpracht: Een folkloristisch patroon in licht pastel en diep donkergroen of een dessin van in potlood geschetste bloemen in crème en saliegroen. Of ga voor een zwierig borduurwerk op kleine bloemetjes in indigo en donkerbruin!

Combineer vintage met hedendaags. Posy is een vleugje nostalgie in een eigentijdse jas. Heel herkenbaar, en toch helemaal van nu.

© 2007 - 2023 www.behangwereld.nl | sitemap | rss