Vorige Artikel 32 van 47 Volgende

Eijffinger Resource behang 369061

EAN: 8715518690613
€ 79,95 (inclusief btw)

Eijffinger Resource behang

Artikelnummer: 369061

Afmetingen: 10M lang x 52CM breed

Patroon: 53CM

Kleur: grijs, zilver

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang-smartpaper

Eijffinger Logo

Over EIjffinger Resource

De lucht is zuiver en fris, helder water kabbelt langs de gladde keien. In het gefilterde zonlicht komen alle details van de knoestige boom tot leven. Een industriële loft met imposante wallpowers van verweerde muren. Resource. Terug naar de bron en de tijdloze schoonheid van oorspronkelijke materialen.
 
Een collectie met unieke patronen en nuances, die alleen maar mooier worden met de tijd. Gepolijst marmer op een nieuw materiaal, sprekende houtnerven, de ruwe bast van berk en cipres, natuurlijk bamboe, maar ook ruig beton, grof linnen, geoxideerd metaal en gelooid leer vertellen ieder hun verhaal.
 
Resource gaat terug naar pure grondstoffen en eerlijk vakmanschap. In een scala aan kleuren, van grafisch zwart-wit naar het grijsblauw van de lucht, robuust bruin, subtiel blond, natuurlijk groen, matte roze poeders, verweerd goud, zilver en koper, subtiele wittinten en het verleidelijke turquoise van de zee. Eigentijdse combinaties van zacht en hard, een metalen streep met teer textiel of levendig hout met stoer beton of staal. Met Resource creëer je de ideale achtergrond voor een eigen industriële stijl in wonen.

 

© 2007 - 2023 www.behangwereld.nl | sitemap | rss