Vorige Artikel 29 van 117 Volgende

Oilily® Home behang 96122-1

EAN: 4051315115329
€ 22,95 € 6,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Oilily® Home Wallpaper Collection

Adviesprijs: €22,95

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Artikelnummer: 96122-1

Patroon: 53CM

Kleur: lichtbeige, bruin, rood, oranje, blauw

Behangplaksel: Perfax blauw

Kwaliteit: papierbehang
 

"Oilily Home" - Speelse kleurenvreugde uit Nederland

Oilily en de toonaangevende behangfabrikant AS Création hebben gezamenlijk een behangcollectie ontworpen die de typische speelse kleuren en decoratieve wereld van het Nederlandse lifestylemerk weerspiegelt. Soms zonnig in zachte tinten, soms krachtig kleurrijk zorgen deze muurtapijten voor een vrolijke noot. Of het nu in de kinder- of meisjeskamer is, of in de hal of in de keuken - door de vrolijke stemming die het Oilily-behang verspreidt, verdwijnen alle zorgen als sneeuw voor de zon.

Levendige strepen in geel, rood en groen lopen als met de hand beschilderd langs de muur. Kanten boordontwerpen in verschillende blauwtinten toveren de kamer om tot een vrolijke zomerjurk. Delicate bloemen in pastel feel-good kleuren en geometrische retropatronen zorgen voor een opgewekte sfeer; felgekleurde papieren bloemen zorgen voor een spetterend creatief kleurenvuurwerk.

De fantasierijke behangcollectie 'Oilily Home', brengt de zowel bij kinderen als volwassenen populaire Oilily-esthetiek voor de eerste keer ook binnen de vier muren thuis. De kleurrijke ontwerpen bestrijken het hele spectrum van pastel tot fel - en blijven daarbij altijd typisch Oilily.

Alle ontwerpen van de all-over prints zijn tot in het kleinste detail met liefde vormgegeven - om van elk muurtapijt een klein kunstwerk te maken. De collectie die op hoogwaardig papier gedrukt is, straalt authentieke charme en vrolijke luchtigheid uit.

© 2007 - 2021 www.behangwereld.nl | sitemap | rss