Vorige Artikel 1163 van 2970 Volgende

BN Material World behang 48499

€ 34,95 € 27,95 (inclusief 21% btw)

BN Wallcoverings Material World behang

Artikelnummer: 48499

Adviesprijs per rol: €34,95

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: (geen patroon)

Kleur: lichtgrijs, grijs

Lijmadvies: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

bn-wallcoverings-logo.png

BN Material World

Noorse interieurs en Scandinavisch design hebben de afgelopen jaren als een belangrijke inspiratiebron gediend voor veel ontwerpers. Minimalistische interieurs met een functioneel ontwerp, mooie materialen en een onberispelijk vakmanschap. Deze eigentijdse stijl is concreet gemaakt met deze elegante collectie wandbekleding.

De inspirerende oppervlakten van natuurlijke materialen zoals beton, hout, gips, marmer en steen werden gebruikt om een ​​selectie van verschillende all-over patronen voor deze luxe wandbekleding te maken. Als je naar de wandbekleding kijkt, voel je bijna het koele marmer, het kalkachtige stucwerk of het gladde hout. Je kunt de grote vaardigheid van de vakmensen zien die zou zijn gegaan in het maken van zulke aantrekkelijke ingewikkelde patronen uit de onbewerkte natuurlijke materialen.

De natuursteenpatronen worden aangevuld met geometrische ontwerpen die doen denken aan leien tegels en gepleisterde muren. Combineer deze ontwerpen met fantastische stoffen, een klassiek ontwerp en eerlijke materialen voor een warm, eigentijds maar toch minimalistisch interieur.

 

© 2007 - 2021 www.behangwereld.nl | sitemap | rss