Artikel 51 van 52

Origin Matières-Stone behang 347389

€ 64,50 (inclusief btw)

Origin Matières-Stone behang

Artikelnummer: 349-347389

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 26,5CM

Kleur: groen

Lijmadvies: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Dit luxe marmer steen behang van Origin – luxury wallcoverings verrijkt het interieur niet alleen met een sfeervolle ambiance, maar ook met een zeer hoogwaardige en elegante uitstraling. Deze klassieke natuursteen voegt een stukje duurzaam design toe aan iedere woonstijl. Het natuurlijke marmeren steenmotief is gedrukt op een zijdedruk vliesbehang wat zorgt voor een bijzonder chic glanseffect. Combineer dit exclusieve marmer behang met natuurlijke materialen voor een extra stijlvol resultaat.

De bijzondere juweelachtige smaragdgroene kleur van dit vliesbehang geeft een wand een buitengewoon luxe uitstraling. Smaragdgroen, ook wel Emerald, is meer intens en intiem dan turquoise of mintgroen waardoor het zorgt voor een sfeervol geheel. Doordat deze levendige en stijlvolle kleur wordt geassocieerd met kostbare edelstenen geeft het het behangdessin een extra rijk en elegant karakter.

Het behang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, hal of werkruimte, dit vliesbehang transformeert ieder vertrek tot een sfeervol geheel. Indien het behang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet. Verrijkt met een ambachtelijk aangebrachte zijdeglans verflaag krijgt de wandbekleding het gevoel en uiterlijk van glanzende zijde. De technische eigenschappen van dit zijdedruk vliesbehang maken het behang uitermate geschikt voor gebruik in zowel residentiële als professionele interieurs. De wandbekleding voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid waardoor het zeer goed toepasbaar is in bijvoorbeeld hotels, restaurants etc. Het behangdessin is gedrukt op een duurzame vliesdrager wat een goede verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert.

Je vindt dit behang in de collecties Matières - Stone en Identity.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss