Vorige Artikel 33 van 36 Volgende

Eijffinger Lino Wallpower 379103 From Dusk till Dawn

EAN: 8715518791037
€ 285,00 (inclusief btw)

Eijffinger Lino Fotobehang/ Wallpower

Artikelnummer: 379103

Afmetingen: 159CM breed x 280CM hoog

Aantal delen: 3

Lijmadvies: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang-smartpaper

Wallpower From Dusk till Dawn

Eijffinger Logo

Over Eijffinger Lino

Laat de kracht van één enkele kleur voor zich spreken met Lino: een hommage aan magische monochromen en patronen met een verweerd effect. Tijdloos en tegelijkertijd helemaal van nu. Dessins als linosneden in diverse nuances van dezelfde kleur en het karakter van stonewashed linnen vloeien samen tot een onverwachte poëzie.
 
Ontdek de rijke schakeringen van grijs, blauw, crème, groen, teal-turquoise, greige en bruin. De natuurlijke schoonheid van industrieel linnen, van antraciet tot diep zwart, denimblauw, van off-white en warm wit tot puur canvas, van celadon tot donker flessengroen, zeegroen tot blauwgroen, het lichtgrijs van de lucht, mauve en donker aardebruin.
 
De dessins benadrukken de rauwe verleiding van het verstrijken van de tijd, met verweerde dessins en stoere patronen uit de natuur. Een grenzeloos heelal met sleetse bollen, een robuust en breed blokkendessin met een knipoog naar Rothko, botanische motieven met een metallic en suède effect. Krachtige berenklauw, silhouetten van takken en pluizige bloemen en een strakke grafische variant. Wallpowers met prachtige schermbloemen, een lommerrijk bospad, een oneindige lucht en zee en stoer verweerd canvas.
 
Kies met Lino voor de kracht van de enkele kleur en geef zo een tijdloos karakter aan je interieur.

Facebook Twitter Google+

© 2007 - 2022 www.behangwereld.nl | sitemap | rss