Vorige Artikel 294 van 2892 Volgende

Eijffinger Pip Studio IV behang 375065

EAN: 87115518750652
€ 73,95 (inclusief 21% btw)

Eijffinger Pip Studio IV behang

Artikelnummer: 375065

Afmetingen: 10M lang x 52CM breed

Patroon: 65CM

Kleur: grijs, groen, petrol, lichtblauw, beige, wit, roze, oker

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang-smartpaper

Eijffinger Logo

Over Eijffinger Pip Studio IV

De alweer vierde behangcollectie van Pip Studio is een prachtige mix van klassieke elementen in een moderne toepassing. Zo zijn er dessins met botanische elementen; planten/bloemen, fruit, insecten en andere dieren (soms heel subtiel en verrassend gebruikt). En dessins met een meer verhalend karakter, zoals het 'Spring to Life' dessin, dat in two-tone en meerkleurig verkrijgbaar is. Eyecatcher is de 'Botanical Print' met fantasiebloemen en vogels in de prachtige lijmdruk techniek. Klassieke invloeden vind je terug in 'Lacy' en 'Lacy Dutch', dessins die op kant zijn geïnspireerd en een haast ornamenteel karakter hebben. 
 
Alle dessins zijn gelaagd opgebouwd en -zoals wij gewend zijn van Pip Studio- gedetailleerd, rijk en met subtiele verrassingen uitgewerkt. De behangen zijn ook nu weer goed met elkaar te combineren.
 
Om de dessins zo mooi mogelijk uit te laten komen is er gebruik gemaakt van ambachtelijke technieken zoals lijmdruk en een raised (verhoogde) inkt waardoor het behang reliëf krijgt en een soms fluweelachtige uitstraling. De kleuren variëren van zachte pasteltinten tot volle rijke diepe kleuren.

 

© 2007 - 2021 www.behangwereld.nl | sitemap | rss