Vorige Artikel 14 van 61 Volgende

BN Neo Royal Attire behang 218602

€ 75,00 (inclusief btw)

BN Wallcoverings Neo Royal by Marcel Wanders behang

Artikelnummer: 218602

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 64CM

Kleur: roze, paars

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

bn-wallcoverings-logo.png

BN Wallcoverings Neo Royal by Marcel Wanders

De lancering van een nieuwe collectie Neo Royal van Marcel Wanders en BN straalt een leven van luxe uit. Verwen uw zintuigen en verander uw interieur met eigentijdse ontwerpen die de rijke schoonheid van het koninklijke leven weerspiegelen. Als onze perceptie van het verleden vervaagd, krijgen we de kans om deze te herdefiniëren.

Gedurfde mannelijke ontwerpen, diepe tinten en expressieve, met de hand geschilderde damasten voor een spannend en authentiek leven. Eclectische, visuele elementen komen samen in een mix van fluweel en gouden applicaties, zoals de vrouwelijke kant van deze collectie u presenteert. Soortgelijke materialen in lichte en luchtige champagne tinten. Deze patronen zijn elegant en verfijnd, met fijne gouden aquarel druppels, fonkelende edelstenen en heldere parels.

Van de metallic versieringen tot de aangepaste embossing, BN’s geavanceerde printtechnologie brengt de hedendaagse, gelaagde kunstwerken van Marcel Wanders tot leven. Met een uitgebreide collectie van 14 ontwerpen in meer dan 62 kleurstellingen, met de hand geschilderd, kunt u een gepersonaliseerd interieur creëren vol met karakter, verrassing en opwinding.

 

© 2007 - 2021 www.behangwereld.nl | sitemap | rss