Artikel 32 van 1091

Esta Home #FAB Ruit behang 128829

€ 41,95 (inclusief btw)

Esta Home #FAB behang

Artikelnummer: 142-128829

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53CM

Kleur: zwart, goud

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Grafische prints zoals de ruit zijn hip & happening! Van de bekende schotse ruit of tartan tot de lieve harlequin ruit, ruitmotieven zijn er in vele soorten en maten. Dit leuke grafische vliesbehang van ESTAhome.nl heeft hippe vierkante ruitjes. De figuren bestaan uit strakke evenredige lijnen in verschillende formaten, eenvoudig maar super trendy. Het moderne ruit behang creëert hierdoor een speels en optisch effect op de muur en zorgt ervoor dat je direct veel sfeer in huis haalt. Gaaf voor een originele en vrolijke wand in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.

De intense zwarte kleur geeft het behang een stoere look. Zwart behang is een spannende keus en vraagt ook wel wat lef maar ‘No guts No glory’! Als jij durft te kiezen voor een donkere, zwarte wand in huis, dan heb je gelijk een verbazingwekkend resultaat. Zwart behang zorgt ervoor dat meubels en woonaccessoires de kamer uitspatten. Aangevuld met hippe, glimmende goud accenten geeft dit moderne zwart – goud behang iedere muur een bijzonder glamorous look. Waanzinnig voor het creëren van een opvallende, fabulous wand met een hip & trendy karakter.

Dit natuurlijke krijtverf vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het behang is gemaakt op een hoogwaardig krijtverf vliesbehang wat een extra mat uiterlijk garandeert.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss