Artikel 53 van 56

Esta Home #FAB PhotowallXLParijs zwart wit 158811

€ 149,50 (inclusief btw)

Esta Home #FAB PhotowallXl

Artikelnummer: 142-158811

Afmetingen: 168CM breed x 279CM hoog

Aantal delen: 4

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Dit moderne zwart witte fotobehang van ESTAhome.nl creëert de illusie alsof je op een regenachtige dag midden in Parijs loopt. Als je door de straat kijkt zie je op de achtergrond de beroemde Eiffeltoren, hét paradepaardje van de Franse hoofdstad. Door de stoere maar neutrale zwart witte kleuren van het fotobehang spat de rode paraplu van de muur af. Gaaf voor een unieke statement wall in keuken, hal, woonkamer of slaapkamer. Het toepassen van dit bijzondere fotobehang vraagt wel wat lef maar het zorgt daarentegen voor een waanzinnig hippe sfeer in een modern, stoer of trendy interieur.

 

Dit fotobehang kan worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, deze fotowand maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Deze digitale fotowand heeft vaste afmetingen en zorgt voor een waanzinnig “WOW-effect” in iedere ruimte.

Doordat deze mural gemaakt is op een hoogwaardig vliesbehang, is gebruiksgemak verzekert: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss