Artikel 52 van 56

Esta Home #FAB PhotowallXL Parijs city view 158810

€ 225,00 (inclusief btw)

Esta Home #FAB PhotowallXl

Artikelnummer: 142-158810

Afmetingen: 279CM breed x 279CM hoog

Aantal delen: 6

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Met dit unieke city view fotobehang van ESTAhome.nl op de muur waan je je volledig in hartje Parijs. Het moderne behang geeft je elke dag weer een spectaculair uitzicht op de Eiffeltoren en over dé fashion hoofdstad van de wereld, en dat zonder je eigen huis te verlaten. Hoe gaaf is dat! De neutrale kleuren zorgen ervoor dat het vliesbehang goed past in ieder type interieur. De beige en bruine tinten en intense contrast effecten geven de mural een stoere, beetje vintage look. Modern, met een tikkeltje retro. Het vraagt wat lef, maar dit trendy fotobehang met uitzicht over de stad Parijs geeft jouw interieur een uitzonderlijk hippe boost.

 

Dit fotobehang kan worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, deze fotowand maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Deze digitale fotowand heeft vaste afmetingen en zorgt voor een waanzinnig “WOW-effect” in iedere ruimte.

Doordat deze mural gemaakt is op een hoogwaardig vliesbehang, is gebruiksgemak verzekert: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss