Vorige Artikel 8 van 63 Volgende

Esta Home #FAB Gezichten meisjes behang 138868

€ 37,95 € 31,95 (inclusief btw)

Esta Home #FAB behang

Artikelnummer: 142-138868

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 26,5CM

Kleur: crème, koper

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

Trendy meisjes behang, dat is dit moderne vliesbehang van ESTAhome.nl met overlappende, handgetekende gezichten van hippe fashionistas. Op het eerste gezicht is het dessin niet gelijk zichtbaar en lijkt het een bijzonder grafisch behang. Kijk je beter, dan zie je handgetekende gezichten van stijlvolle topmodellen. Een origineel vliesbehang wat goed past in een fashionable meidenkamer!

De trendy koperkleur geeft het behang een bijzonder glamorous uitstraling. Koper is warm, stoer en tijdloos en makkelijk te combineren met bijvoorbeeld zwart, grijs, wit of pasteltinten. Een glanzende bronzen metallic dat het vliesbehang voorziet van een extra sfeervolle en super moderne uitstraling.

Dit HD vliesbehang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal of werkkamer, dit behang maakt van iedere kamer een sfeervol geheel. Als het vliesbehang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet.

Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar! Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

 

 

© 2007 - 2021 www.behangwereld.nl | sitemap | rss