Vorige Artikel 15 van 59 Volgende

Esta Home Cabana Geweven motief behang 148619

€ 39,95 € 31,95 (inclusief 21% btw)

Esta Home Cabana behang

Artikelnummer: 140-148619

Adviesprijs per rol: €39,95

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 26,5CM

Kleur: bruin, grijs

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

logo-esta.png

.

Donkerbruin vliesbehang met imitatie grasweefsel motief. Het unieke patroon is gedrukt op een krijtverf vliesbehang wat het behang een extra matte look geeft. De toegevoegde eco-texture zorgt voor een bijzondere oppervlaktestructuur waardoor het geweven motief niet alleen nog realistischer lijkt maar ook natuurlijker aanvoelt.

Zoek je een donker behang met een natuurlijk karakter? Dan is dit moderne donkerbruine vliesbehang van ESTAhome.nl misschien wel iets voor jou. Het vliesbehang heeft een bijzonder imitatie grasweefsel motief waardoor het behang heel puur en natuurlijk oogt. De diepbruine kleur zorgt ervoor dat het authentieke patroon niet de overhand krijgt en maakt het vliesbehang extra sfeervol. Doordat het behang verrijkt is met een tastbare eco-texture ziet het behang er niet alleen heel origineel uit, maar voelt het ook nog eens heel puur. Kortom, alles wat je nodig hebt voor het creëren van een donkere, warme en unieke muur in jouw interieur.

Dit duurzame donkerbruine krijtverf vliesbehang met imitatie grasweefsel motief is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht. Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

 

© 2007 - 2021 www.behangwereld.nl | sitemap | rss