Vorige Artikel 45 van 313 Volgende

Origin Wunderkammer behang 347449

€ 59,50 € 47,95 (inclusief btw)

Origin Wunderkammer behang

Artikelnummer: 346-347449

Adviesprijs per rol €59,50

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 26,5cm

Kleur: wit, blauw

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Origin

W

Dit grafische behang van Origin – luxury wallcoverings wordt gekenmerkt door moderne geometrische driehoeken in verschillende kleurnuances. Deze opvallende eclectische wandbekleding zorgt met haar contemporaine grafische uitstraling voor een totale metamorfose van de ruimte. Het luxe vliesbehang is een chic samenspel van patronen en lijnen wat een bijzonder optisch effect creëert in het interieur.

Uitgevoerd in chic turquoise creëert dit behang een ruimtelijke en energieke ambiance in de ruimte. Turquoise, of turkoois, is een kleurcombinatie van koel blauw en krachtig groen en doet denken aan de kleur van de zee. Turquoise is net als aqua en petrol een verfrissende blauwgroene tint die het interieur verrijkt met een ontspannen en koele sfeer. Combineer dit luxe turquoise behang met warme kleuren voor een bijzonder sfeervol resultaat.

Het behang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, hal of werkruimte, dit vliesbehang transformeert ieder vertrek tot een sfeervol geheel. Indien het behang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet. Door de toepassing van krijtverf of kalkverf tijdens het productieproces krijgt het behang een natuurlijke matte uitstraling. De technische eigenschappen van dit lijmdruk vliesbehang maken het behang uitermate geschikt voor gebruik in zowel residentiële als professionele interieurs. De wandbekleding voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid waardoor het zeer goed toepasbaar is in bijvoorbeeld hotels, restaurants etc. Het behangdessin is gedrukt op een duurzame vliesdrager wat een goede verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert.

underkammer

© 2007 - 2021 www.behangwereld.nl | sitemap | rss