Artikel 55 van 2344

Origin Wunderkammer Mural 357207

€ 199,50 (inclusief btw)

Origin Wunderkammer mural

Artikelnummer: 346-357207

Afmetingen: 186CM breed x 279CM hoog

Aantal delen: 4

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang-smartpaper

origin-life.png

Wunderkammer

Tropisch fotobehang met elegant natuur design. Deze exotische wandbekleding van Origin – luxury wallcoverings voorziet elke woonruimte van een levendige ambiance. Het luxe behang met gracieuze, handgeschilderde bloemen en bladeren verrijkt een wand met een bijzonder tropische ambiance en een ambachtelijk karakter. Dit maakt het natuurlijke vliesbehang zeer geschikt voor het creëren van een unieke botanische muur in een modieus interieur.

De tropische groene kleur geeft het luxe behang een frisse, natuurlijke uitstraling en een duurzaam karakter. Groen is de kleur van de natuur en geeft het interieur botanisch accent. Groen is er in vele verschillende tinten, van mintgroen tot turquoise en van legergroen tot luxe smaragdgroen. Uitgevoerd in een traditionele groenvariant verrijkt dit groene behang een woonruimte van een verfrissende uitstraling en een serene, comfortabele ambiance.

Deze mural kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, hal of werkruimte, dit unieke fotobehang transformeert ieder vertrek tot een sfeervol geheel. Indien het digitale behang niet nat of vochtig wordt kan het vliesbehang zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet. De technische eigenschappen van dit hoogwaardige fotobehang maken het uitermate geschikt voor gebruik in zowel residentiële als professionele interieurs. De wandbekleding voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid waardoor het zeer goed toepasbaar is in bijvoorbeeld hotels, restaurants etc.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss