Vorige Artikel 11 van 819 Volgende

Origin Wunderkammer behang 347457

€ 59,50 € 47,95 (inclusief btw)

Origin Wunderkammer behang

Artikelnummer: 346-347457

Adviesprijs per rol €59,50

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53cm

Kleur: ivoor wit, koper

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Origin

Wunderkammer

Luxe vogel behang van Origin – luxury wallcoverings. De gracieuze paradijsvogels, sierlijke takken en elegante bladeren worden als verfijnde gravures weergegeven op het glanzende zijdedruk vliesbehang. Het geraffineerde en natuurlijke behangdessin krijgt hierdoor een bijzonder ambachtelijke uitstraling. Zeer authentiek en bovendien buitengewoon stijlvol en luxe. Dit maakt de wandbekleding zeer geschikt voor het creëren van een authentiek chique wand in een klassiek interieur.

Uitgevoerd in ivoor wit met karaktervol koper bruin creëert het behang een luxe, warme sfeer in iedere woonruimte. Koper is sfeervol en strak en komt het best tot zijn recht bij een rustige strakke basis. Door de combinatie met neutraal wit krijgen de roodachtige koper tinten op dit behang alle ruimte om te schitteren. Deze elegante rood - bruine metallic geeft de wandbekleding een klassiek - chique uitstraling en zorgt, net als hout, voor veel warmte en sfeer in het interieur.

Het behang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, hal of werkruimte, dit vliesbehang transformeert ieder vertrek tot een sfeervol geheel. Indien het behang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet. Verrijkt met een ambachtelijk aangebrachte zijdeglans verflaag krijgt de wandbekleding het gevoel en uiterlijk van glanzende zijde. De technische eigenschappen van dit zijdedruk vliesbehang maken het behang uitermate geschikt voor gebruik in zowel residentiële als professionele interieurs. De wandbekleding voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid waardoor het zeer goed toepasbaar is in bijvoorbeeld hotels, restaurants etc. Het behangdessin is gedrukt op een duurzame vliesdrager wat een goede verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert.

© 2007 - 2022 www.behangwereld.nl | sitemap | rss