Artikel 48 van 49

Origin Wunderkammer behang 347470

€ 59,50 (inclusief btw)

Origin Wunderkammer behang

Artikelnummer: 346-347470

Adviesprijs per rol €66,50

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 13,25cm

Kleur: turquoise, roze-rood, wit

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Origin

Wunderkammer

Traditioneel, sfeervol en klassiek, dat zijn de kenmerken van dit ruit of tartan behang van Origin – luxury wallcoverings. Tartan, ofwel de schotse ruit, is een traditioneel geruit motief wat zorgt voor een speels en kleurrijk beeld in een eclectisch of Engels cottage –style interieur. De eco-texture versterkt de structuur van het ruitmotief en voorziet de wandbekleding van een bijzonder warme uitstraling.

Uitgevoerd in chic turquoise creëert dit behang een ruimtelijke en energieke ambiance in de ruimte. Turquoise, of turkoois, is een kleurcombinatie van koel blauw en krachtig groen en doet denken aan de kleur van de zee. Turquoise is net als aqua en petrol een verfrissende blauwgroene tint die het interieur verrijkt met een ontspannen en koele sfeer. Combineer dit luxe turquoise behang met warme kleuren voor een bijzonder sfeervol resultaat.

Het behang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, hal of werkruimte, dit vliesbehang transformeert ieder vertrek tot een sfeervol geheel. Indien het behang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet. De toegevoegde eco-texture zorgt voor een natuurlijke oppervlaktestructuur wat niet alleen de structuur van het dessin versterkt, maar ook de tastzin prikkelt. Het behangmotief is gedrukt op een duurzame vliesdrager wat een goede verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert. De technische eigenschappen van dit hoogwaardige eco-texture vliesbehang maken het behang uitermate geschikt voor gebruik in zowel residentiële als professionele interieurs. De wandbekleding voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid waardoor het zeer goed toepasbaar is in bijvoorbeeld hotels, restaurants etc.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss