Artikel 40 van 49

Origin Wunderkammer behang 347447

€ 59,50 (inclusief btw)

Origin Wunderkammer behang

Artikelnummer: 346-347447

Adviesprijs per rol €59,50

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 26,5cm

Kleur: crème, beige, grijs

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Origin

Wunderkammer

Dit grafische behang van Origin – luxury wallcoverings wordt gekenmerkt door moderne geometrische driehoeken in verschillende kleurnuances. Deze opvallende eclectische wandbekleding zorgt met haar contemporaine grafische uitstraling voor een totale metamorfose van de ruimte. Het luxe vliesbehang is een chic samenspel van patronen en lijnen wat een bijzonder optisch effect creëert in het interieur.

De bijzondere vintage blauwe kleur van dit behang is een originele variant van regulier grijs. Deze tijdloze en veelzijdige blauw tint heeft een zacht vergrijsde ondertoon waardoor het goed past bij een verscheidenheid aan interieurstijlen. De taupe nuances zijn een warme aanvulling op het koele blauw grijze behang en verrijken de luxe wandbekleding met een elegante, pure uitstraling en een sfeervol karakter.

Het behang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, hal of werkruimte, dit vliesbehang transformeert ieder vertrek tot een sfeervol geheel. Indien het behang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet. Door de toepassing van krijtverf of kalkverf tijdens het productieproces krijgt het behang een natuurlijke matte uitstraling. De technische eigenschappen van dit lijmdruk vliesbehang maken het behang uitermate geschikt voor gebruik in zowel residentiële als professionele interieurs. De wandbekleding voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid waardoor het zeer goed toepasbaar is in bijvoorbeeld hotels, restaurants etc. Het behangdessin is gedrukt op een duurzame vliesdrager wat een goede verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss