Artikel 39 van 49

Origin Wunderkammer behang 347466

€ 64,50 (inclusief btw)

Origin Wunderkammer behang

Artikelnummer: 346-347466

Adviesprijs per rol €66,50

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53cm

Kleur: jeansblauw, grijs, bruin

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Origin

Wunderkammer

Bijzonder, ambachtelijk en modieus, dat is dit Oosterse patchwork vliesbehang van Origin – luxury wallcoverings. Het moderne behang dessin bestaat uit een traditioneel patchwork van diverse stukken antieke kelim. Door de toegevoegde eco-texture wordt de structuur van het kelim patchwork nog weer extra versterkt. Het antieke effect wordt benadrukt door een glanzende zijdedruk ondergrond. Hierdoor krijgt de wandbekleding een luxe, authentieke vintage uitstraling. Een exclusief en sfeervol behang voor het creëren van een gewaagde modieuze wand met een chic oosters accent.

De luxe roest bruine kleur geeft het behang een exclusieve en warme uitstraling. Deze bijzonder modieuze bruine natuurtint combineert het sfeervolle karakter van kastanjebruin met de chique look van koper en brons. Een stijlvol bruin behang voor een klassiek of chic modern interieur.

Dit behang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, hal of werkruimte, dit zijdedruk vliesbehang transformeert ieder vertrek tot een sfeervol geheel. Indien het niet nat of vochtig wordt kan het behang zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet. Verrijkt met een ambachtelijk aangebrachte zijdeglans verflaag krijgt de wandbekleding het gevoel en uiterlijk van glanzende zijde. Tevens zorgt de toegevoegde eco-texture voor een oppervlaktestructuur wat niet alleen de structuur van het dessin versterkt, maar ook de tastzin prikkelt. Het behangmotief is gedrukt op een duurzame vliesdrager wat een goede verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert. De technische eigenschappen van dit hoogwaardige eco-texture zijdedruk vliesbehang maken het behang uitermate geschikt voor gebruik in zowel residentiële als professionele interieurs. De wandbekleding voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid waardoor het zeer goed toepasbaar is in bijvoorbeeld hotels, restaurants etc.

 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss