Artikel 27 van 49

Origin Wunderkammer behang 347422

€ 72,50 (inclusief btw)

Origin Wunderkammer behang

Artikelnummer: 346-347422

Adviesprijs per rol €66,50

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53cm

Kleur: groen, beige, taupe, grijs, wit

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Origin

Wunderkammer

Dit bijzondere design behang van Origin – luxury wallcoverings heeft een sfeervolle, klassieke uitstraling. Geïnspireerd door de steeds populairder wordende koffiecultuur in o.a. Nederland en Italië toont dit abstracte vliesbehang een olieverfschilderij van een drukbezocht (koffie) terras in Rome. Het schildereffect wordt versterkt door een voelbare oppervlaktestructuur wat het ambachtelijke karakter van de wandbekleding nog weer extra benadrukt.

De bijzondere juweelachtige smaragdgroene kleur van dit vliesbehang geeft een wand een buitengewoon luxe uitstraling. Smaragdgroen, ook wel Emerald, is meer intens en intiem dan turquoise of mintgroen waardoor het zorgt voor een sfeervol geheel. Doordat deze levendige en stijlvolle kleur wordt geassocieerd met kostbare edelstenen geeft het het behangdessin een extra rijk en elegant karakter.

Het behang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, hal of werkruimte, dit vliesbehang transformeert ieder vertrek tot een sfeervol geheel. Indien het behang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet. Door de toepassing van krijtverf of kalkverf tijdens het productieproces krijgt het behang een natuurlijke matte uitstraling. De toegevoegde eco-texture zorgt tevens voor een oppervlaktestructuur wat niet alleen de structuur van het dessin versterkt, maar ook de tastzin prikkelt. Het behangmotief is gedrukt op een duurzame vliesdrager wat een goede verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert. De technische eigenschappen van dit hoogwaardige eco-texture lijmdruk vliesbehang maken het behang uitermate geschikt voor gebruik in zowel residentiële als professionele interieurs. De wandbekleding voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid waardoor het zeer goed toepasbaar is in bijvoorbeeld hotels, restaurants etc.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss