Artikel 22 van 49

Origin Wunderkammer behang 347433

€ 64,50 (inclusief btw)

Origin Wunderkammer behang

Artikelnummer: 346-347433

Adviesprijs per rol €59,50

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53cm

Kleur: wit, groen, oudroze

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Origin

Wunderkammer

Dit gracieuze bloemen behang van Origin – luxury wallcoverings verrijkt een interieur met klasse en stijl. Het klassiek geschilderde bloemdessin voorziet de wandbekleding van een bijzonder authentieke uitstraling. Niet alleen puur en ambachtelijk maar ook zeer verfijnd en luxe. Hierdoor is dit luxe vliesbehang met elegant bloemmotief zeer geschikt voor het creëren van een originele bloemen wand in een stijlvolle, klassieke wooninrichting.

Uitgevoerd in wit met licht roze krijgt de wandbekleding een gracieuze, romantische uitstraling. De combinatie van wit en zacht poeder- of pastel roze geeft het behang een vrouwelijke touch en zorgt voor een intieme en idyllische sfeer in iedere woonruimte. Een elegante toevoeging aan een landelijk, brocante of klassiek interieur.

Het behang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, hal of werkruimte, dit vliesbehang transformeert ieder vertrek tot een sfeervol geheel. Indien het behang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet. Door de toepassing van krijtverf of kalkverf tijdens het productieproces krijgt het behang een natuurlijke matte uitstraling. De technische eigenschappen van dit lijmdruk vliesbehang maken het behang uitermate geschikt voor gebruik in zowel residentiële als professionele interieurs. De wandbekleding voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid waardoor het zeer goed toepasbaar is in bijvoorbeeld hotels, restaurants etc. Het behangdessin is gedrukt op een duurzame vliesdrager wat een goede verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert.

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss