Vorige Artikel 24 van 60 Volgende

Origin Wunderkammer behang 347451

€ 59,50 € 47,95 (inclusief btw)

Origin Wunderkammer behang

Artikelnummer: 346-347451

Adviesprijs per rol €59,50

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 26,5cm

Kleur: crème, zwart

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Origin

Wunderkammer

Retro behang van Origin met klassieke muziekinstrumenten. De eclectische wandbekleding bestaat uit gedetailleerde tekeningen van diverse instrumenten zoals een viool, accordeon en harp. Door het design van de afbeeldingen krijgt het luxe vliesbehang een unieke vintage uitstraling. Hierdoor is het behang zeer geschikt voor het creëren van een bijzondere retro wand in een klassiek interieur maar ook in een strakke moderne inrichting.

Uitgevoerd in chic zwart wit krijgt het behang een moderne luxe uitstraling. Zwart en wit zijn twee contrasterende kleuren die elkaar versterken. Een rustige en tijdloze kleurencombinatie die een goede basis vormt voor in iedere woonruimte. Zwart wit behang is daarom een gewaagde, maar ook een zeer stijlvolle keuze voor het creëren van een bijzondere, luxe wand in een strak modern, klassiek, shabby chic of retro interieur.

Het behang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, hal of werkruimte, dit vliesbehang transformeert ieder vertrek tot een sfeervol geheel. Indien het behang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet. Door de toepassing van krijtverf of kalkverf tijdens het productieproces krijgt het behang een natuurlijke matte uitstraling. De technische eigenschappen van dit lijmdruk vliesbehang maken het behang uitermate geschikt voor gebruik in zowel residentiële als professionele interieurs. De wandbekleding voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid waardoor het zeer goed toepasbaar is in bijvoorbeeld hotels, restaurants etc. Het behangdessin is gedrukt op een duurzame vliesdrager wat een goede verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert.

© 2007 - 2022 www.behangwereld.nl | sitemap | rss