Vorige Artikel 15 van 60 Volgende

Origin Wunderkammer behang 347426

€ 66,50 € 53,95 (inclusief btw)

Origin Wunderkammer behang

Artikelnummer: 346-347426

Adviesprijs per rol €66,50

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53cm

Kleur: zwart, bruin, beige

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Origin

Wunderkammer

Dit luxe, gracieuze suzani bloemen behang van Origin – luxury wallcoverings verrijkt een interieur met een exotische ambiance. Suzani is een decoratief oosters borduurwerk gemaakt in Centraal Azië en kenmerkt zich door een elegant etnisch bloemmotief. Dit authentieke bloem dessin wordt herhaaldelijk in een vierkante vorm op het vliesbehang weergegeven wat een bijzonder stijlvol en mediterraans tegel effect op de wand creëert.

De intens zwarte kleur geeft het vliesbehang een interessante boost. Deze krachtige donkere kleur creëert een bijzondere, mysterieuze ambiance in iedere ruimte. Zwart behang is een gewaagde, stoere keus maar verrijkt het interieur met klasse, stijl en een zeer chique uitstraling. De elegantie en het tijdloze karakter van zwart maakt de wandbekleding zeer geschikt voor moderne -, klassieke en vintage woonstijlen.

Het behang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, hal of werkruimte, dit vliesbehang transformeert ieder vertrek tot een sfeervol geheel. Indien het behang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet. Door de toepassing van krijtverf of kalkverf tijdens het productieproces krijgt het behang een natuurlijke matte uitstraling. De toegevoegde eco-texture zorgt tevens voor een oppervlaktestructuur wat niet alleen de structuur van het dessin versterkt, maar ook de tastzin prikkelt. Het behangmotief is gedrukt op een duurzame vliesdrager wat een goede verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert. De technische eigenschappen van dit hoogwaardige eco-texture lijmdruk vliesbehang maken het behang uitermate geschikt voor gebruik in zowel residentiële als professionele interieurs. De wandbekleding voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid waardoor het zeer goed toepasbaar is in bijvoorbeeld hotels, restaurants etc.

© 2007 - 2022 www.behangwereld.nl | sitemap | rss