Artikel 1 van 49

Origin Wunderkammer behang 347420

€ 72,50 (inclusief btw)

Origin Wunderkammer behang

Artikelnummer: 346-347420

Adviesprijs per rol €66,50

Afmetingen: 10M lang x 53CM breed

Patroon: 53cm

Kleur: bruin, beige, grijs, crème

Behangplaksel: Perfax roze

Kwaliteit: vliesbehang

Origin

Wunderkammer

Dit bijzondere design behang van Origin – luxury wallcoverings heeft een sfeervolle, klassieke uitstraling. Geïnspireerd door de steeds populairder wordende koffiecultuur in o.a. Nederland en Italië toont dit abstracte vliesbehang een olieverfschilderij van een drukbezocht (koffie) terras in Rome. Het schildereffect wordt versterkt door een voelbare oppervlaktestructuur wat het ambachtelijke karakter van de wandbekleding nog weer extra benadrukt.

De luxe roest bruine kleur geeft het behang een exclusieve en warme uitstraling. Deze bijzonder modieuze bruine natuurtint combineert het sfeervolle karakter van kastanjebruin met de chique look van koper en brons. Een stijlvol bruin behang voor een klassiek of chic modern interieur.

Het behang kan goed worden toegepast in alle droge ruimtes van het huis. De woonkamer, slaapkamer, hal of werkruimte, dit vliesbehang transformeert ieder vertrek tot een sfeervol geheel. Indien het behang niet nat of vochtig wordt kan het zelfs geplakt worden in de keuken of in het toilet. Door de toepassing van krijtverf of kalkverf tijdens het productieproces krijgt het behang een natuurlijke matte uitstraling. De toegevoegde eco-texture zorgt tevens voor een oppervlaktestructuur wat niet alleen de structuur van het dessin versterkt, maar ook de tastzin prikkelt. Het behangmotief is gedrukt op een duurzame vliesdrager wat een goede verwerkbaarheid en milieuvriendelijkheid verzekert. De technische eigenschappen van dit hoogwaardige eco-texture lijmdruk vliesbehang maken het behang uitermate geschikt voor gebruik in zowel residentiële als professionele interieurs. De wandbekleding voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid waardoor het zeer goed toepasbaar is in bijvoorbeeld hotels, restaurants etc.

 

© 2007 - 2024 www.behangwereld.nl | sitemap | rss