Vorige Artikel 25 van 29 Volgende

Muurtattoo SF341 Paris 60x37CM

€ 49,95 (inclusief 21% btw)

Productkenmerken

Artikelnummer: SF341, 082 beige

Afmeting: 60x37CM

Breng je huis tot leven met muurtattoo`s van Behangwereld.nl! Onze zelfklevende muurtattoo`s bestaan uit een scheurbestendige, water- en UV-resistente PVC-folie.

Producteigenschappen

Voor de muurtattoo`s van Behangwereld.nl worden uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsfolies van de toonaangevende fabrikant Orafol^®^ gebruikt. De uiterst dunne, nauw aansluitende zachte PVC-folie vleit zich als een tweede huid tegen je muuroppervlak aan. Door de zijdematte foliecoating ziet je motief eruit als geverfd en niet als geplakt.

Kleefeigenschappen

Onze zelfklevende muurtattoo`s plakken op vrijwel alle gladde oppervlakken, deuren, glas, meubels, tegels en zijn ook geschikt om te worden aangebracht op rauhfaserbehang en in de badkamer. Om langdurig te kunnen genieten van je muurtattoo, moet je vóór het aanbrengen ervoor zorgen dat de ondergrond…
- stof- en vetvrij
- vlak
- vrij van siliconen- en oliehoudende verven (bijv. dispersieverf)
- en vrij van latexrestanten is.

Als je ondergrond pas is gelakt, moet je minstens vier weken wachten tot de lak volledig is uitgehard, voordat je de muurtattoo opplakt!

Onze muurtattoo`s bestaan uit twee lagen hoogwaardige folie. Bij filigraanmotieven gebruiken wij voor een gemakkelijker opbrengen daarnaast een extra transferfolie. In dit geval trek je de muurtattoo met de transferfolie van het draagpapier los en breng je deze op je muuroppervlak aan. Het is het meest ideaal als je ook een strijkmes (hulp bij het gladstrijken) hebt om het motief aan te drukken – zo wordt het aanbrengen kinderspel.

Opslag van muurtattoo`s

Wij raden je aan je muurtattoo binnen 14 dagen op te plakken, aangezien anders de kleefstof door het ontstaan van luchtbellen tussen het draagfolie en de transferfolie zijn kleefkracht verliest en uitdroogt. Daarom wordt je muurtattoo exclusief voor jou pas na ingang van de bestelling individueel geproduceerd! Hierdoor is de levertijd gemiddeld 7 dagen.

Bij elke bestelling zijn de montagerichtlijnen bijgevoegd!

© 2007 - 2020 www.behangwereld.nl | sitemap | rss